Home > Windows Xp > Windows Xp Sound Not Working On Internet

Windows Xp Sound Not Working On Internet

Contents

There are more of course, a quick internet search can help you find others. Next, click the Advanced button, and in the Advanced Audio Properties dialog box, make sure you have a valid Speaker setup. If not, try VLC Media Player and see if that has the same. Helpful +7 Report Jake May 1, 2009 09:41PM all I did to fix the problem was uninstall all my audio drivers and my audio codec (ac3 filter) than installed all them http://ict4m.org/windows-xp/windows-xp-sound-is-not-working.php

Uninstalled/reinstalled Sigmatel drivers, etc. If you get confirmation that the values were added to the registry....go test out on Utube again. tater7000 Posts: 7Joined: 26. Sign in to add this to Watch Later Add to Loading playlists...

How To Fix Sound Problem In Windows Xp

It seems to be operating but I can't hear anything on the Windows tour for example. right click and >copy< the text below. Software-wise the plugging of external speakers does not change anything, but you can check your audio setup, to make sure the speaker configuration is set up for the internal laptop speakers. The only thing I haven't done is download those codes because I don't trust em.

Yes, it's called "Missing.reg"--without the quotes, right? Transcript The interactive transcript could not be loaded. reboot and then install the ga again. Windows Xp Sound Problem Solution It is loud and clear.

Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Drivers32] "midimapper"="midimap.dll" "msacm.imaadpcm"="imaadp32.acm" "msacm.msadpcm"="msadp32.acm" "msacm.msg711"="msg711.acm" "msacm.msgsm610"="msgsm32.acm" "msacm.trspch"="tssoft32.acm" "vidc.cvid"="iccvid.dll" "VIDC.I420"="i420vfw.dll" "vidc.iv31"="ir32_32.dll" "vidc.iv32"="ir32_32.dll" "vidc.iv41"="ir41_32.ax" "VIDC.IYUV"="iyuv_32.dll" "vidc.mrle"="msrle32.dll" "vidc.msvc"="msvidc32.dll" "VIDC.YVYU"="msyuv.dll" "wavemapper"="msacm32.drv" "msacm.msg723"="msg723.acm" "vidc.M263"="msh263.drv" "vidc.M261"="msh261.drv" "msacm.msaudio1"="msaud32.acm" "msacm.sl_anet"="sl_anet.acm" "msacm.iac2"="C:\\WINDOWS\\system32\\ia c25_32.ax" Everything works perfectly in 7 so I know it's not a hardware problem. But at least try installing the original audio drivers for the sound card. Leo on Mon, 13th Sep 2010 9:29 pm I have a problem with "hearing clear sound when Report dtown_chick- May 15, 2009 10:16PM That worked!

Anthony Al on Sat, 21st Mar 2009 5:01 pm Thank you Anthony i will try it. How To Install Sound Drivers In Windows Xp From Internet More of a control panel really. Every time I turn on the computer, the same thing over and over. If so, make sure the right device is selected Apr 26, 2012 #4 melkor849 TS Rookie Topic Starter I don't know what I did, but now the sound is working.

Windows Xp Sound Not Working No Audio Device

I just proceeded anyway, since I could not understand what it was talking about. Report Cliff- Jun 21, 2009 06:13PM I had a similar problem with a Dell Latitude D420 laptop - I could get sound prior to Windows loading by using the Dell Diagnostic How To Fix Sound Problem In Windows Xp tater7000 Posts: 7Joined: 26. Windows Xp Sounds And Audio Devices Not Working Thank you. :-) Report mehmet- Jan 2, 2010 07:53AM hi allie I ve tred your missing.reg and its working .i want to tell you tanks so much ...no I have a

Two days later I turned on the beast, hit a video link just to torture my self with silence and BINGO: SOUND! http://ict4m.org/windows-xp/windows-xp-sound-not-working-help.php I'd just undergone a rather involved clean up of malware. Out of NO WHERE it just would NOT work on the internet unless I rebooted it. Report stevelibbon 1Posts Friday October 12, 2012Registration date October 12, 2012 Last seen - Oct 12, 2012 04:43PM 100% LEGITIMATE! Sound And Audio Devices For Windows Xp Free Download

Follow the green = speakers, pink = microphone and things should be okay. Better late than never and I have sound again!"-Timothy H, Phoenix "My printer drivers were driving me crazy but this really worked! Use a Virusscanner, there are sufficent free virusscanners. his comment is here The first thing to check if Adobe Flash Player is installed.

I guess this is probably rare, but due to the nature of the client I'm working with, there may actually be a few people who have similarly disabled it. Sound Driver For Window Xp 32 Bit Windows 95, 98, or ME Open the Control Panel Open the Multimedia icon. The sound is only working with headphones or speakers plugged in but not very clear?

The statement about the C-Media driver is not quite clear to me, how do you need to open it manually?

Report XenBuddhist- Jan 16, 2010 10:04AM Incredible! It says that there is no sound card found but in the s config the window audio is running? Thank you very much. Anthony on Tue, 12th May 2009 2:03 pm @bir - In itself the use of external speakers should not affect the sound of the laptop, unless Windows Xp Sound Driver Download Report queeniejo- Mar 12, 2009 02:54PM thanks Allie you are a genious, worked straight away cheers ;) Report hmcn- Mar 14, 2009 04:42PM allie, clearly you are some kind of genius

also, you use an audio or midi interface? I've been without sound for 1 whole year!!! Report pinkcotton67- Jan 10, 2010 02:41PM Hi I tried this, even turned my computer off and restarted and tried again, it says it is invalid key. weblink Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable.

Whoever you are! Maybe Zen's driver worked after all. Did your friend try anything else to play audio? My symptom: All browsers don't play sound with certain video streams.

Loading... I'll see if that's feasible… Thanks again! FYI i am on a laptop clone running Windows XP SP3 with a built in Realtek AC97 sound card and up to date drivers. Scroll down in the list until you see the Volume option and a speaker icon.

Loading... Now I can watch youtube videos again!! I'm off to youtube some Beatles and Neg's Urban Sports Report Jeyado- Aug 23, 2009 11:53AM hey Allie thanks a lot for ur suggestion it worked even without a reboot :D....